Política 26/07/2013

El PPC recomana a Mas que "prescindeixi" del Consell per a la Transició després de l'informe que va presentar

Rodríguez diu que el document no aporta "cap novetat" i només respon "al que el president i els seus amics volen escoltar"

Acn
1 min

BarcelonaEl portaveu adjunt del PPC, Santi Rodríguez, ha volgut valorar l'informe que va presentar dijous el Consell Assessor per a la Transició Nacional sobre la consulta i les formes de pronunciar-se sobre el futur de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel PPC, el document "no és cap novetat", atès que reprodueix "el que ja havia dit l'Institut d'Estudis Autonòmics". Rodríguez, a més, creu que dijous es va veure que "el president té un consell d'amics per dir-li el que a ell i als amics els agrada i volen escoltar". I és per això que ha recomanat a Artur Mas "prescindir del Consell i, de passada, del conseller de la propaganda, que tota la seva missió és alimentar la independència dia a dia", en referència a Francesc Homs.

Santi Rodríguez ha fet aquestes valoracions com a primera reacció a la presentació de l'informe. Tot i això, el popular ha explicat que el seu partit està llegint i analitzant en detall del document i és previsible que en uns dies la formació tingui un posicionament més concret.

stats