Publicitat
Publicitat

Cospedal diu que "Catalunya no s'entén sense Espanya ni Espanya sense Catalunya"

La número 2 de Mariano Rajoy ha dit que, si guanyen, el 20 de novembre començarà "el final de la crisi política i econòmica" de l'Estat espanyol

La secretària general del PP i presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, ha assegurat avui que "Catalunya no s'entén sense Espanya ni Espanya sense Catalunya". Ho ha dit a la segona jornada de la convenció que els populars fan a Màlaga. La número 2 de Mariano Rajoy ha agraït al PP de Catalunya que faci visible "cada dia" aquesta idea. L'escoltava una àmplia delegació dels populars catalans, amb la seva presidenta del partit, Alicia Sánchez-Camacho, al capdavant.

Cospedal també ha acusat Alfredo Pérez Rubalcaba de ser corresponsable de la política de Zapatero:"Quan el senyor Rubalcaba parla de canvi es converteix en el primer votant de Mariano Rajoy". Segons ha dit, si guanya el PP el dia 20 de novembre començarà el "final de la crisi política" que, a parer seu, han generat els socialistes. "El final de la paràlisi política és la millor manera d'abordar el final de la crisi econòmica", ha assegurat.

2018 anàlisi

Etiquetes

Més continguts de

2018 anàlisi
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT