Publicitat
Publicitat

Montoro: “Per aquest govern Catalunya és una prioritat”

"Espanya no sortirà de la crisi si Catalunya no està liderant la sortida de la crisi”, assegura el ministre

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha respost avui amb elogis a Catalunya a les crítiques de CiU pels incompliments de l'Estat. “Per aquest govern Catalunya és una prioritat. Espanya no sortirà de la crisi si Catalunya no està liderant la sortida de la crisi”, ha dit el ministre en el ple al Congrés sobre els pressupostos, que ha dit que estan “enfocats cap a Catalunya com a motor de la recuperació econòmica d'Espanya”.

Montoro ha insistit que cal “reduir la despesa”, en el que és una clara al·lusió a les demandes de CiU que s'incloguin als pressupostos les transferències en inversions pendents a Catalunya. El ministre ha dit que “l'estat d'Espanya és l'estat de les autonomies” i que “l'únic debat ha de ser treure endavant Espanya i Catalunya”.

Ha subratllat, a més, el “valor polític” que tindria que CiU retirés l'esmena a la totalitat als pressupostos i ha negat que l'executiu no estigui “complint” amb Catalunya. Ha dit que per exemple l'ampliació de cinc a deu anys del període per tornar les liquidacions negatives suposa un ingrés de 330,7 milions als comptes catalans.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT