Política 28/10/2012

El periodista Xavier Sardà demana el vot pel PSC

Ha participat al consell nacional en la moderació d'un debat de ciutadans que han criticat les polítiques d'Artur Mas

Sara González
1 min

BarcelonaJa va demanar el vot per José Montilla l'any 2010 i ho torna a fer ara per Pere Navarro. El periodista Xavier Sardà ha participat al consell nacional del PSC per donar suport al partit de cara a les eleccions del 25-N. "Estem els rarets de Catalunya aquí tots junts", ha dit ironitzant sobre l'auge sobiranista que vol abanderar CiU. “Des de fora hi ha gent a qui l'interessa el que feu i que valora la vostra vocació. Val la pena el que feu”, ha dit Sardà als dirigents del consell nacional del PSC, que ha reconegut que és un partit “que sempre ha tingut aprop”. El periodista també els ha demanat que segueixin “units i amb la moral ben alta”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sardà ha presentat i moderat una taula rodona en la qual diferents ciutadans procedents de l'àmbit de la sanitat, educació, universitat i el món local i de la petita i la mitjana empresa han explicat les dificultats que han patit en els darrers dos anys per culpa de les polítiques de retallades del Govern d'Artur Mas.

"Estic content perquè no veig gaire Vanguardies", ha deixat anar Sardà en referència a l'enquesta publicada aquest diumenge que augura una caiguda de 10 diputats (de 28 a 18) pel PSC.

stats