Política 31/10/2014

Presó incondicional per a l'empresari David Marjaliza, que s'ha negat a declarar

Els acusats ja estan declarant davant del jutge i el següent a comparèixer és l'ex número 2 d'Esperanza Aguirre, Francisco Granados

Efe
1 min

MadridLa Fiscalia Anticorrupció ha demanat avui presó incondicional per l'empresari de la construcció David Marjaliza, un dels presumptes cervells de la trama de l'Operació Púnica, que s'ha negat a declarar davant del jutge Eloy Velasco, segons han informat fonts jurídiques. Marjaliza ha estat el primer a comparèixer aquest matí, seguit de l'ex número dos d'Esperanza Aguirre, Francisco Granados.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts de la defensa de Granados han informat que l'exconseller de Presidència del PP a Madrid sí que pensa prestar declaració.

Granados i Marjaliza van sol·licitar ahir a la nit comparèixer davant del jutge de guàrdia perquè es revisés la seva situació i els posessin en llibertat. Les peticions que han estat denegades aquesta matinada i els dos es troben en situació de detenció judicial.

Tant l'exconseller com el constructor han estat traslladats aquest matí a les 8:30 hores a l'Audiència Nacional. Segons han informat a Efe fonts jurídiques, la Fiscalia Anticorrupció té previst demanar presó sense fiança pels dos.

A més de Granados, està previst que avui compareguin els últims tres detinguts en l'operació, entre ells el guàrdia civil que va alertar a l'expolític madrileny de que l'estaven investigant.

stats