Política 17/05/2016

Ronda de Puigdemont amb el País Valencià i les Balears: es reuneix demà amb Puig i divendres amb Armengol

El president de la Generalitat tractarà temes relacionats amb l'economia, les infraestructures i la cultura en les dues trobades

Oriol March
1 min
El president Puigdemont, durant la declaració institucional de condol per la mort de Muriel Casals / CRISTINA CALDERER

BarcelonaEl president de la Generalitat, Carles Puigdemont, es reunirà demà a Palau amb el president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, aprofitant el viatge del màxim dirigent valencià a Barcelona. Es tracta de la primera trobada oficial entre els dos dirigents, que tindran damunt la taula assumptes relacionats amb les infraestructures –especialment el corredor mediterrani–, la relació econòmica i aspectes culturals, segons assenyalen a l'ARA fonts coneixedores de la trobada. Puig també participarà en un dinar informatiu organitzat pel fòrum Barcelona Tribuna.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

No serà l'única reunió que mantindrà Puigdemont amb un president autonòmic aquesta setmana. Divendres, l'exalcalde de Girona es trobarà amb Francina Armengol, màxima dirigent de les Illes Balears, per solemnitzar la reentrada del govern balear a l'Institut Ramon Llull. L'acte tindrà lloc al Santuari de Cura, emplaçament en què es va retirar Llull.

Puig i Armengol són dos dels presidents amb qui Puigdemont va contactar després que el ministre d'Hisenda en funcions, Cristóbal Montoro, exigís més retallades a les comunitats que no havien complert amb el dèficit.

stats