POLÍTICA
Política 10/10/2012

Rajoy: "Vull que tothom se senti orgullós de ser català i espanyol"

El president espanyol diu al costat del seu homòleg francès que cal "no crear més problemes que els estrictament necessaris"

Ara
1 min

BarcelonaEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha secundat aquest dimecres el ministre d'Educació, José Ignacio Wert, en l'ofensiva educativa per "espanyolitzar" els alumnes catalans. En roda de premsa al costat del president francès, François Hollande, Rajoy s'ha limitat a defensar la "convivència": "En matèria educativa, vull una bona convivència, que tothom se senti orgullós de ser a la vegada català i espanyol".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ara bé, Rajoy també ha advocat per la necessitat, des de la seva òptica, de "treballar junts tots, col·laborar, cooperar i no crear més problemes que els estrictament necessaris", malgrat que no ha concretat a qui dirigia el missatge. Després d'advertir dilluns que l'independentisme és un "disbarat de dimensions colossals", avui ha recuperat el discurs que la principal prioritat d'Espanya ara és sortir de la crisi, i no debats que considera identitaris.

stats