POLÍTICA
Política 07/05/2013

"Màxim respecte" de la Casa del Rei, ara sí, amb la decisió de l'Audiència de Palma

Després d'alinear-se amb la Fiscalia en el recurs contra la imputació de la infanta, aquest dilluns s'ha limitat a manifestar-se respectuosa amb les decisions judicials

Ara
1 min

BarcelonaLa Casa del Rei ha expressat aquest dimarts el seu "màxim respecte" davant la decisió de l'Audiència de Palma de deixar sense efecte la citació com a imputada de la infanta Cristina en el cas Nóos. Aquesta posició contrasta amb la reacció de la casa reial en conèixer la imputació de la infanta. Llavors es va alinear amb la Fiscalia amb el recurs contra la decisió de l'Audiència de Palma.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a Efe, un portaveu de la Casa del Rei ha subratllat, ara sí, el "màxim respecte" d'aquesta institució "per les decisions judicials" després d'haver tingut coneixement de la suspensió de la imputació de la filla del rei.

A l'espera de més informació

L'Audiència de Palma suspèn la seva imputació a l'espera que l'instructor demane més informació sobre la seva presumpta implicació en un delicte contra la Hisenda Pública. El passat 3 d'abril, després de la imputació de la infanta, la Casa Reial va expressar la seva "sorpresa" per "el canvi de posició" del jutge José Castro i va mostrar la seva "absoluta conformitat" amb la decisió de la Fiscalia de presentar recurs contra aquesta mesura.

stats