POLÍTICA
Política 09/03/2013

Rubalcaba: "He demanat a l'alcalde de Ponferrada que renunciï. Ens hem equivocat, rectifiquem i punt"

El líder del PSOE surt al pas de la moció de censura al municipi liderada pel seu partit i que va prosperar gràcies al suport d'un regidor independent condemnat per assetjament, que aquest dissabte ha plegat

Agències
1 min

BarcelonaEl secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha afirmat aquest dissabte que la moció de censura de Ponferrada és un exemple "que quan un s'equivoca en política cal rectificar". Rubalcaba ha assegurat que ha demanat la renúncia a al flamant alcalde socialista "i renunciarà".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als periodistes abans de participar en unes jornades sobre ocupació a València, Rubalcaba s'ha pronunciat així sobre la moció en què els socialistes van arrabassar l'Alcaldia al PP amb el suport d'Independents Agrupats de Ponferrada (IAP), organització liderada pe l'exalcalde popular condemnat per assetjament, Ismael Álvarez, que aquest dissabte també ha presentat la seva renúncia com a regidor.

El dirigent socialista, que ha admès que han comès "un error" i el que correspon és "rectificar", no ha explicitat si s'ha marcat un termini el socialista Samuel Folgueral perquè dimiteixi com a alcalde i s'ha limitat a dir que "temps al temps ". "Ens hem equivocat, rectifiquem i punt", ha asseverat el dirigent socialista, que ha ressaltat que no coneixia al detall el cas de Ponferrada: "Jo sabia que hi hauria una moció de censura, res més. Que entraria un alcalde socialista i que dimitiria l'alcalde del PP i el regidor [condemnat]". Però les coses han anat al revés: primer ha renunciat l'alcalde, i després el regidor.

stats