Política 24/07/2015

Solidaritat dóna suport a la candidatura Junts pel Sí

El partit ho ha decidit en un referèndum intern en el que la majoria de simpatitzants i adherits veuen amb bons ulls la candidatura de CDC, ERC i les entitats del sobiranisme civil

Ara
1 min
El líder de SI, Uriel Bertran / ACN

BarcelonaSolidaritat Catalana per la Independència donarà suport a la candidatura de CDC, ERC i les entitats del sobiranisme civil de cara el 27-S. Així ho han decidit la majoria de simpatitzants i adherits de la formació —94% i 85%, respectivament— en un referèndum intern celebrat els dies 21 i 22 de juliol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La manera com es concretarà aquest suport encara està per decidir, però el partit ha anunciat, en un comunicat, que en els propers dies mantindrà reunions amb els partits i les entitats que conformen la candidatura i que a finals de mes Solidaritat celebrarà un Consell Nacional per coordinar la seva "contribució" a la campanya electoral unitària.

El secretari general del partit, Uriel Bertan, ha remarcat que el suport de la formació "no cerca cap contrapartida" sinó que serà a partir de 27 de setembre, quan "la pressió de l'Estat serà molt forta", en què s'"haurà de contribuir a apuntar l'estratègia d'unilateralitat que porti a la Declaració i Proclamació d'Independència".

stats