Política 08/09/2011

La web del Senat es col·lapsa el dia que es fan públics els ingressos dels senadors

Les fitxes d'ingressos donen error en l'obertura des de primera hora del matí. Aquesta matinada s'han pogut consultar els ingressos de Manuel Fraga (gairebé un milió d'euros) i els de Javier Rojo, president de la cambra (uns 138 mil euros). A partir de les 12 hores del migdia també es podran consultar els ingressos dels diputats al Congrés espanyol

Redacció
1 min

BarcelonaDes de la matinada d'aquest dijous es poden consultar els ingressos dels senadors espanyols a través de la web www.senado.es, la pàgina oficial de la cambra alta del Parlament espanyol. No obstant això, la pàgina web està col·lapsada des de primera hora del matí, i mostra un missatge d'error en accedir a les fitxes de cada senador.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta matinada, però, s'han pogut consultar els ingressos d'alguns dels membres, entre els quals els de Manuel Fraga i Javier Rojo, president de la cambra. El president fundador del PP ha declarat gairebé un milió d'euros (935.657) entre ingressos a comptes corrents, accions i fons d'inversió. La xifra declarada per Rojo assoleix els 137.709 euros.

Els membres de la cambra alta no estan obligats a declarar les quantitats que perceben en concepte de senadors, perquè és una xifra pública.

Aquest dijous també es faran públics els ingressos dels diputats del Congrés. Es publicaran a la web del Congrés a partir de les 12 hores del migdia.

stats