POLÍTICA
Política 04/04/2012

Suspès de sou i feina el número dos de la Diputació de Barcelona per la trama de la ITV

El president de la institució, el convergent Salvador Esteve, argumenta que així vol mantenir al marge de polèmiques la Diputació

Ara
1 min
El número dos de la Diputació, Josep Tous

BarcelonaEl president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha suspès de sou i feina el seu número dos a la institució, Josep Tous, després que la setmana passada fos detingut per la seva presumpta relació amb un cas de tràfic d'influències en les concessions de llicències d'ITV a Catalunya. El portaveu de CiU a la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia-Cañizares, ha comunicat aquest dimecres al matí als portaveus de la resta de partits la decisió de Salvador Esteve, que, en un comunicat, argumenta que així vol "mantenir la institució al marge de polèmiques". La suspensió es mantindrà fins que hi hagi un pronunciament judicial. Arran de la suspensió cautelar, la Diputació ha anunciat que remodelarà l'àrea de Presidència per donar cobertura a les tasques que desenvolupava el coordinador general.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Diputació de Barcelona ja va retirar del ple de dimecres passat el punt on s'havia de ratificar el nomenament de Josep Tous, per la seva suposada relació amb el cas de tràfic d'influències en les concessions de llicències d'ITV a Catalunya. Josep Tous va ser nomenat fa un mes en substitució de Josep Maria Matas, que havia sigut destituït quan es va saber que havia facturat amb la seva empresa 900.000 euros a l'Associació Catalana de Municipis (ACM).

stats