Política 04/11/2017

Waterloo i Europa en miniatura, les recomanacions turístiques corrosives de 'Le Soir' a Puigdemont

El diari belga dedica al president una guia de Brussel·les titulada 'Aprendre a viure com un català a Brussel·les'

Ara
1 min
Captura de la guia de Brussel·les que 'Le Soir' dedica a Puigdemont

BarcelonaPassar l'estona a la plaça on Felip II va fer decapitar els comtes d'Egmont i Horn, per traïció; una conferència a l'Institut Cervantes, i una visita a un hotel de cinc estrelles per fer-se a la idea de com són les presons espanyoles: aquestes són algunes de les propostes corrosives que el diari 'Le Soir' fa a Carles Puigdemont aquest dissabte perquè gaudeixi de l'estada a Brussel·les. La guia té per títol 'Aprendre a viure com un català a Brussel·les' i està publicada en català, castellà i francès.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

'Le Soir' també recomana a Puigdemont que assisteixi al partit de la selecció belga contra la mexicana perquè aprengui "lliçons d'estratègia i comunicació" de l'entrenador dels belgues, el català Roberto Martínez, i que es faci passar la gana en un restaurant de cuina catalana, abans de visitar Waterloo, on Napoleó va caure derrotat: "el camp de batalla més visitat d'Europa".

Entre els vuit punts de la guia també hi ha el parc temàtic d'Europa en miniatura, "per meditar sobre el futur de la Unió"; la plaça d'Espanya, "per somiar que derrota els gegants d'Espanya" al costat d'un monument al Quixot, i la Casa Horta, de l'homòleg belga de Gaudí.

stats