NOVA ETAPA
Política 16/01/2013

L'ajuntament d'Alella es declara insubmís fiscal amb l'Estat

El municipi maresmenc es convertirà així en el segon municipi insubmís després de Gallifa (Vallès Occidental)

Efe
1 min

BarcelonaL'Ajuntament d'Alella (Maresme) s'ha declarat en insubmissió fiscal amb l'Estat i ingressarà els impostos d'àmbit estatal a l'Agència Tributària Catalana (ACT), tal com ha informat avui la plataforma "Catalunya diu prou".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta plataforma promou la insubmissió fiscal entre institucions, empreses i particulars, per reclamar que sigui l'administració de la Generalitat la que recapti i gestioni tots els tributs dels catalans.

L'alcalde d'Alella, Andreu Francisco (ERC), farà efectiu demà el pagament dels impostos del consistori a la seu de l'MTC a Barcelona. Alella es convertirà així en el segon municipi insubmís després de Gallifa (Vallès Occidental), una localitat governada per l'alcalde Jordi Fornas, de Solidaritat per la Independència, que l'octubre passat va ser el primer a sumar-se a la campanya.

La plataforma "Catalunya diu prou" ja ha convençut 40 empresaris perquè paguin l'IRPF i l'IVA a l'MTC i 30 particulars assalariats perquè lliurin la renda davant aquesta institució de la Generalitat.

stats