Política 21/07/2018

"Al PP hi cap tot el que estigui a la dreta del PSOE": el discurs de Casado en 10 frases

El candidat a succeir Rajoy carrega amb duresa contra l'independentisme

Gerard Pruna / Dani Sánchez Ugart
2 min
El candidat a liderar el PP, Pablo Casado

MadridDesprés del discurs de Soraya Sáenz de Santamaría ha arribat el torn de Pablo Casado, l'altre aspirant a rellevar Mariano Rajoy al capdavant del PP. Aclamat pel públic a l'inici de la seva intervenció, l'exvicesecretari del partit ha apel·lat a la "il·lusió" i la "renovació tranquil·la" i ha carregat amb duresa contra l'independentisme.

  1. "Vull que tornem a sentir aquest orgull de pertànyer al millor partit d'Espanya [...]. La il·lusió és fonamental per recuperar els tres milions de vots que han marxat"
  2. "Aquí [al PP] hi cap tot el que estigui a la dreta del PSOE"
  3. "No pot aspirar a liderar un partit algú que no estigui orgullós del seu passat. Jo estic orgullós de Manuel Fraga, de José María Aznar i de Mariano Rajoy, que han fet molt pel partit però també per Espanya"
  4. "Jo faré que es respecti el PP, que ja n'hi ha prou de judicis paral·lels"
  5. "Nosaltres no som un partit a qui li facin pena els familiars dels terroristes i promogui l'acostament dels presos. Ens fan pena els familiars de les víctimes"
  6. "Som el partit de la unitat d'Espanya. Som un partit parit per servir una Espanya forta, unida, cohesionada. Una única Espanya"
  7. "Tornarem a aturar el pla de Torra, com vam aturar el de Puigdemont i abans el d'Ibarretxe. Perquè aquest és el partit que liderarà l'Espanya dels balcons, la de les banderes"
  8. "Vull representar els catalans que tornarem a conquerir. Aquella Tabàrnia hipotètica, que sigui una Tabàrnia de debò. Farem que la taca de la llibertat i la igualtat arribi a tot arreu per a fer caure l'engany nacionalista"
  9. "[Als afiliats del PP a Catalunya:] Aquest PP us necessita, no esteu sols. No permetrem que us segueixin enviant bales a les bústies, assenyalin les vostres cases o pengin ninos amb el logo del partit d'un pont a Vic"
  10. "Jo no vull un partit meu, sinó vostre. No a favor de ningú però encara menys en contra de ningú. Sense corrents interns, tots junts a guanyar"
stats