Política 28/03/2019

Elisenda Alamany deixa l'escó al Parlament

Serà la número 2 d'ERC a Barcelona per a les municipals

Ara
1 min
Elisenda Alamany, al Parlament

BarcelonaElisenda Alamany ha renunciat aquest dijous a l'acta de diputada al Parlament, segons ha avançat 'El Periódico' i ha confirmat l'ARA. Un cop s'ha integrat formalment en la candidatura d'ERC a les municipals, com a número 2 d'Ernest Maragall a Barcelona, l'exportaveu dels comuns ha decidit centrar-se en la cursa electoral del mes de maig i abandonar definitivament l'escó. En l'últim mes, un cop va deixar el grup parlamentari de Catalunya en Comú - Podem, Alamany ha estat diputada no adscrita.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Fins ara, amb la plataforma Sobiranistes i des de la meva feina al Parlament, hem treballat per redreçar el rumb de CatComú i representar els valors originals dels comuns i de tota aquella gent de l'espai que se sentia incòmoda o s'havia allunyat del partit. Ara mateix aquesta feina ha deixat de tenir sentit i el més coherent és renunciar a l’acta", ha explicat Alamany a través d'un comunicat.

Des del 22 de març és oficialment la número 2 d'ERC a Barcelona, representant la seva plataforma Nova, que farà coalició amb els republicans a la capital. Els comuns li reclamaven l'acta des que va deixar el partit i el grup parlamentari, però fins ara no havia considerat oportú moure peça. El seu escó l'ocuparà a partir d'ara Conchi Abellán, de Podem.

stats