Política 02/11/2016

Albiol es mofa d'un intent de linxament a un assessor del seu partit en ser confós amb el regidor José Téllez

El regidor de Guanyem Badalona en Comú ha contestat al líder popular advertint-lo que un intent de linxament "no és motiu de broma"

Ara
1 min
El regidor de la CUP, José Téllez trencant una còpia de l'acte judicial

BarcelonaEl coordinador general del Partit Popular català, Xavier García Albiol, ha publicat una piulada polèmica a Twitter on es mofava de l'intent de "linxament" que va patir un assessor del PP de Badalona en ser confós, segons Albiol, amb el regidor de Guanyem Badalona en Comú José Téllez. Concretament, a la piulada no es refereix a Téllez amb nom i cognom sinó que ho fa com "el regidor de la CUP que va desacatar".

Segons ha pogut confirmar l'ARA de fonts del PP, el suposat "linxament" del qual es riu Albiol va ser en realitat un seguit d'insults per part del públic que va assistir al partit de futbol al camp municipal de Sant Roc de Badalona en confondre l'assessor del PP amb el regidor cupaire José Téllez.

El regidor de Badalona José Téllez, també a través d'aquesta xarxa social, no ha trigat a respondre a Albiol alertant que no és "motiu de broma que algú pateixi un intent de linxament" i ha convidat l'assessor del PP a denunciar els fets. En el mateix tuit, Téllez ha assegurat que el popular compta amb el suport de l'Ajuntament de Badalona. En una segona piulada ha afegit que la ciutat de Badalona és més "respectuosa que alguns dels seus representants" i que ell pot caminar per tota la ciutat sense "amenaces de linxament".

Davant l'allau de crítiques que ha rebut i de la resposta de Téllez, Albiol ha fet un segon tuit on denunciava que aquells que no han notat els "tocs d'ironia" és perquè tenen "poca feina".

stats