Política 31/01/2017

Vidal-Quadras adverteix els independentistes que "fora de l'estat de dret els conflictes es resolen per la força"

L'expresident del PP a Catalunya avisa que situar-se fora de l'estat de dret pot portar a "caure en la tirania i la guerra"

Ara
1 min

BarcelonaAlejo Vidal-Quadras, expresident del PP a Catalunya i exmilitant de Vox, ha fet un seguit de piulades a través del seu compte de Twitter on adverteix els "separatistes" que "fora de l'estat de dret els conflictes es resolen per la força".

Vidal-Quadras, que també va ser vicepresident del Parlament Europeu, assegura que "votar per canviar la llei és democràtic" però que "votar per vulnerar-la no". En piulades següents ha convidat els independentistes a "comprendre que l'estat de dret que es volen saltar és el mateix que protegeix els seus drets i llibertats".

Per a Vidal-Quadras, voler buscar la llibertat fora de l'estat de dret és "caure en la tirania i la guerra". Sobre el referèndum assegura que si s'acaba celebrant se situarà fora de la legalitat.

Vidal-Quadras també ha opinat sobre les paraules d'Artur Mas amb què assegurava que hi ha "coses que sense ser mentida s'han d'explicar d'una altra manera" en referència a les declaracions de l'exsenador d'ERC Santi Vidal. Per a l'expresident del PP de Catalunya, l'afirmació de Mas mostra que les paraules de Vidal eren certes.

stats