Política 07/03/2015

Alfred Bosch recluta voluntaris per a la seva campanya per una "Barcelona republicana"

La iniciativa de l'alcaldable d'ERC ja compta amb prop de 300 adhesions

Ara
1 min
Alfred Bosch ha presentat a la plaça del Rei la seva campanya per captar adhesions / @ERCbcn

BarcelonaL'alcaldable d'ERC per Barcelona, Alfred Bosch, ha presentat aquest dissabte la seva campanya per reclutar voluntaris perquè col·laborin en la promoció de la seva candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig. La campanya "Voluntaris per Bosch" pretén reunir un grup de ciutadans disposats a "fer de Barcelona la capital de la república catalana". En l'acte de presentació de la iniciativa, a la plaça del Rei, hi han participat prop de 150 voluntaris dels 300 que ja en formen part.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Tenim l'empenta per fer de Barcelona la capital del nou país. Volem que Barcelona sigui una ciutat d'èxit i l'èxit, perquè sigui tal, ha de ser compartit", ha explicat Bosch. A l'espera d'incloure independents a la seva candidatura o tancar pactes amb altres partits, Bosch ha recordat que la llista d'ERC per Barcelona s'ha elaborat democràticament a partir de les propostes sortides dels casals del partit de cada districte de la ciutat.

"Barcelona sempre ha estat una ciutat on les grans ocasions han anat acompanyades de gent que ha treballat de forma voluntària. Va passar amb el Jocs Olímpics, on els voluntaris van ser la cara més alegre d'aquell esdeveniment, i a la consulta 'Barcelona decideix' que es va fer el 10 d'abril del 2011, que també va comptar amb milers de voluntaris', ha afirmat.

A la xarxa de voluntaris se'ls demana ser presents als barris, conversant amb veïns i entitats, participar en l'organització d'actes relacionats amb la campanya i precampanya de Bosch, ajut logístic com ara fer trucades, enganxar cartells o repartir propaganda bústia per bústia, a més de fer activisme a través de les xarxes socials.

stats