PLE DEL PARLAMENT
Política 13/03/2013

Sánchez-Camacho evita preguntar a Mas sobre el cas dels espies a la sessió de control al Parlament

La presidenta del PP ha centrat la seva intervenció en la cimera social que se celebrarà aquest dissabte amb tots els partits catalans

Oriol March
1 min

BarcelonaAlícia Sánchez-Camacho ha evitat interpel·lar directament el president de la Generalitat, Artur Mas, sobre el cas dels espies que presumptament l'afecta i que l'ha dut a canviar els Mossos d'Esquadra per la policia espanyola de la seva escorta personal. La presidenta del PP a Catalunya ha preferit preguntar sobre si la prioritat de Mas era lluitar contra la crisi i contra l'atur, i el president li ha respost amb un breu "sí".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Me n'alegro molt", li ha deixat anar Sánchez-Camacho, que ha deixat per al diputat Sergio Santamaría l'atac al Govern pel cas dels espies i al director general dels Mossos, Manel Prat, per la suposada presència dels seu cotxe davant la seu de Método 3.

Picabaralla entre el conseller d'Interior i el PP

Abans que actués Sánchez-Camacho, el diputat Sergio Santamaría ha interpel·lat el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, sobre l'afer dels espies. "Vostès s'han equivocat barrejant seguretat i política", ha etzibat Espadaler després d'una intervenció molt dura del representant del PP, que ha acusat el director general dels Mossos d'Esquadra de ser un "comissari polític" que hauria de "dimitir". "La seva actitud és vergonyant", ha reiterat Santamaría. Espadaler ha conclòs el debat −abruptament tallat per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert− assegurant que el PP està fent "el relat de la mentida".

stats