Política 02/06/2015

Sánchez-Camacho dubta que Unió pugui marcar "un full de ruta propi" amb la seva consulta interna

La presidenta del PP acusa els democristians de fer "seguidisme" de Mas i de CDC amb el seu objectiu independentista

Acn
1 min
La presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sanchez-Camacho, en roda de premsa / ACN

BarcelonaLa presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ha posat en dubte que Unió Democràtica pugui establir un "full de ruta propi" a partir de la consulta interna que té prevista el dia 14 i la pregunta per a la qual decideix aquest dimarts la cúpula del partit de Josep Antoni Duran i Lleida. I és que per a la popular, Unió "no ha tingut full de ruta propi fins ara, ha fet seguidisme des de CDC i ha fet el que ha volgut Artur Mas al Parlament".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ara ja es poc creïble. Duran que digui ara, a poc temps del dia 14, que Unió tenen full de futa propi no s'ho creuen ni els propis d'Unió", ha sentenciat Sánchez-Camacho, tot vaticinant que aquesta línia no variarà malgrat la consulta interna.

Sánchez-Camacho ha explicat que el partit està preparant una estratègia que impulsi una "reconstrucció ideològica" de la formació. Després dels resultats dolents de les eleccions municipals, els populars colen ara centrar-se en el programa electoral del 27-S i pretenen que serveixi per "reforçar" la marca del PP com un partit "de dreta i centre dreta".

I és que Sánchez-Camacho admet que no han estat capaços de "mobilitzar" els que en altres comtesses eren vots populars i que ara, segons ella, han marxat a C's o han preferit quedar-se en l'abstenció. És per això que el PP vol encarar el 27-S amb un programa "trencador i clar" amb un marcat caràcter ideològic.

stats