Política 09/01/2013

Camacho reclama la dimissió de Duran de manera “immediata”

La líder popular s'ha mostrat molt crítica amb la resolució final del cas Pallerols i assegura que Duran ha perdut tota la credibilitat

Ara
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } La líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha titllat avui, durant una entrevista al canal català, de “molt greu” la resolució del cas Pallerols. “Per primera vegada a la història, una formació política reconeix que s'ha finançat irregularment”. Per això la popular ha reclamat la dimissió de Duran i Lleida de manera “immediata” després que ha perdut tota la “credibilitat”. Camacho ha anat a més i també n'ha demanat la dimissió de la Comissió d'Afers Exteriors del Congrés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons la popular, Catalunya "no es mereixia que després de 16 anys d'una instrucció de sumari s'hagi arribat a un pacte d'aquestes característiques".

Sánchez-Camacho també ha desestimat la petició del líder d'ERC, Oriol Junqueras, en què demanava responsabilitats i l'ha acusat de canviar d'opinió ja que “totes aquelles comissions d'investigació que demanaven per La Caixa o en el cas Palau, ara no hi votaran a favor”.

stats