Política 30/01/2015

Altafaj assegura que a Brussel·les "hi ha certa admiració" pel procés sobiranista

El representant permanent de Catalunya davant de la UE lamenta que "des d'alguns despatxos" s'estengui la idea que a Catalunya hi ha un "clima de convivència espantós"

Europa Press
1 min
El portaveu del comissari europeu d'Economia, Amadeu Altafaj, va  remarcar que la CE farà una proposta d'equilibri del deute.

BarcelonaEl representant permanent de Catalunya davant de la Unió Europa, Amadeu Altajaf, ha assegurat que a la UE "hi ha certa admiració per com s'està fent el procés" sobiranista, ja que ha considerat que es porta a terme sense confrontació ni violència, cosa que té pocs precedents en la història recent del continent, segons la seva opinió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista d'aquest divendres a 'El Punt Avui' recollida per Europa Press, ha assenyalat que a la UE "hi ha més comprensió del que es vol fer creure cap a Catalunya", i ha manifestat que a Brussel·les genera curiositat que sigui el ministre d'Exteriors espanyol qui més parli de l'assumpte.

Ha lamentat que "des d'alguns despatxos s'estén la idea que a Catalunya hi ha un clima de convivència espantós", i ha defensat que la UE no s'ha rentat les mans respecte al procés sobiranista, ja que, afirma, no s'ha mostrat a favor però tampoc en contra.

stats