Política 11/03/2020

L'exministra de Sanitat i expresidenta del Congrés Ana Pastor, contagiada amb el coronavirus

Està a casa seva en aïllament i assegura que està "perfectament bé" i "sense símptomes"

Laia Forès
1 min
L'expresidenta del Congrés, l'exministra Ana Pastor

MadridL'exministra de Sanitat del PP i expresidenta del Congrés Ana Pastor ha anunciat a través de Twitter que està infectada amb el coronavirus. "Estic perfectament bé. Sense febre ni símptomes", ha explicat a través d'un tuit. "Vull transmetre un missatge de tranquil·litat. Tenim una sanitat excel·lent i magnífics professionals", afirma la diputada popular.

És la tercera diputada espanyola que anuncia el contagi del Covid-19 després que dos membres de Vox, entre els quals el número dos del partit, Javier Ortega Smith, també hagin resultat contagiats. El Congrés de Diputats ha suspès durant una setmana la majoria d'activitats parlamentàries pels casos de coronavirus detectats i l'aïllament domicilari de bona part dels diputats de Vox.

Des del PP asseguren que se segueixen les mesures recomanades per les autoritats sanitàries i, des d'aquest dimecres, "tots els treballadors del partit que ho considerin oportú treballen des de casa". La formació assegura que no ha pres mesures addicionals després de conèixer el positiu d'Ana Pastor.

stats