Política 20/06/2015

Arrimadas vol ser candidata de Ciutadans a la Generalitat

La decisió de la diputada de concórrer a les primàries podria empènyer Rivera a presentar-se a la presidència del govern espanyol

Europa Press
1 min
El líder de C's, Albert Rivera, acompanyat dels diputats Inés Arrimadas, Carina Mejías i Carlos Carrizosa, aquest divendres en roda de premsa al Parlament.  / ACN

BarcelonaLa portaveu de Ciutadans al Parlament i diputada Inés Arrimadas es presentarà a les primàries per ser la candidata del partit a la presidència de la Generalitat, han informat a Europa Press fonts del partit. Presentarà la seva candidatura en una roda de premsa aquest diumenge, i aquesta decisió podria portar al president del partit, Albert Rivera, a optar a la presidència del govern espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arrimadas (Jerez de la Frontera, 1981) és llicenciada en Dret i en Administració i Direcció d'Empreses i des del 2011 és membre del comitè executiu de C's. Els precandidats, tant a la presidència de la Generalitat com a les generals, podran presentar els seus avals des d'aquest dilluns fins al 2 de juliol, i les votacions es faran de manera telemàtica el 4 i 5 de juliol.

Els candidats a la Generalitat i a caps de llista de cada província per a les generals necessiten el 10% dels avals, i del 2% per escollir el candidat a la presidència del govern espanyol.

stats