ELECCIONS 25-N
Política 23/11/2012

Mas tanca la campanya al mercat del Born: "És a les nostres mans guanyar per sempre la llibertat"

El candidat de CiU, acompanyat de consellers i de la presidenta del Parlament, fa la declaració final de campanya en un lloc simbòlic del 1714

Oriol March
1 min
Artur Mas, aquest divendres al Mercat del Born / ACN

BarcelonaEl candidat de CiU a les eleccions catalanes, Artur Mas, ha fet la declaració final de campanya al mercat del Born, símbol de la Barcelona que el 1714 va caure davant les tropes borbòniques. "És a les nostres mans guanyar per sempre el nostre futur col·lectiu de llibertat, benestar, prosperitat i justícia social", ha considerat Mas en to solemne i acompanyat de bona part del seu Govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Davant les dificultats hi posarem esforç; davant el menyspreu, projecte; davant l'ofensa, proposta, i davant la mentida, arguments", ha assegurat l'aspirant nacionalista i favorit a les eleccions del 25-N. Mas ha repassat els últims esdeveniments polítics −sense admetre preguntes de la premsa−, especialment la manifestació de l'Onze de Setembre, que va ser "un clam de llibertat per esdevenir un nou estat d'Europa".

Ha estat l'últim acte matinal de campanya de CiU, que aquesta nit preveu omplir el Palau Sant Jordi amb 20.000 persones per tancar quinze dies d'activitat que han suposat recórrer més de 2.300 quilòmetres per tot Catalunya.

stats