Política 08/11/2014

Mas, sobre el paper de la Fiscalia: "Qualsevol actuació fora de lloc seria un atac directe a la democràcia"

El president de la Generalitat, en una entrevista al 'Telenotícies migdia', considera que al 9-N és "determinant" la participació i el civisme. Assegura que el recompte el farà el Govern i que el resultat se sabrà dilluns

Ara
1 min
Artur Mas, entrevistat per TV3 la vigília del 9-N

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha assenyalat aquest dissabte en una entrevista al 'Telenotícies migdia', a TV3, que "qualsevol actuació fora de lloc seria un atac directe a la democràcia", amb referència a l'avís de la Fiscalia sobre l'ús de locals per al procés de participació del 9-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la pregunta de si han de témer els alcaldes i els voluntaris per la seva involucració en la jornada, Mas ha respost: "Estem fent una cosa natural i normal, no han de témer res. Estem utilitzant el nostre dret d'expressió i de participació, que són drets fonamentals de totes les persones". El president ha apuntat que s'està treballant "amb un simbolisme polític molt important" i que s'està donant un "missatge potent".

El líder de CiU ha assegurat que el recompte de la jornada de participació el farà la Generalitat i el donarà a conèixer la Generalitat, molt probablement dilluns. També serà a partir de dilluns, com ha explicat Mas, que s'escoltarà tothom per sospesar un hipotètic avançament electoral.

stats