Política
Política 16/10/2011

Aznar: "Els 'indignats' són extrema esquerra marginal antisistema"

L'expresident del govern José María Aznar ha assegurat a un diari equatorià que el moviment del 15-M no és representatiu de la societat espanyola i que no hi ha motius per expressar el descontent fora de les vies democràtiques

Ara
1 min

BarcelonaL'expresident del govern José María Aznar considera que el moviment del 15-M és un grup poc representatiu dirigit per l'extrema esquerra. En una entrevista que publica aquest diumenge el diari equatorià El Universo, El Universo Aznar assegura que tot i que "la democràcia espanyola ha de millorar algunes coses", els "indignats no són més que un moviment marginal antisistema vinculat a grups d'extrema esquerra" i afegeix que "la seva representativitat no és important en la vida espanyola".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de l'executiu espanyol entre 1996 i 2004 creu hi ha raons perquè la societat estigui descontenta, però pensa que no hi ha cap motiu "per expressar-ho fora de les vies democràtiques". Aznar afirma que la creació de llocs de treball no es resoldrà "ocupant places, sinó fent polítiques diferents".

stats