Política 09/02/2017

Bono a Bertín Osborne, en 8 frases: "Vaig plegar de ministre per l'Estatut de Catalunya"

L'exministre de Defensa i expresident del Congrés, el socialista José Bono, critica Pedro Sánchez per "odiar" el PP, i qualifica el procés independentista de "trabucaire"

A.s.
2 min
José Bono amb Bertín Osborne

BarcelonaJosé Bono, exministre de Defensa, expresident del Congrés de Diputats i expresident de Castella-la Manxa, ha parlat del procés independentista, del PP, de Pedro Sánchez i de Susana Díaz en una entrevista a Telecinco al programa de Bertín Osborne:

  • "Fa 10 anys que guardo la resposta de per què vaig deixar de ser ministre: el novembre del 2005 li vaig dir a Zapatero que no podia seguir sent ministre si l’Estatut de Catalunya havia de ser l’impuls d'un moviment secessionista"
  • "Jo no puc acceptar la secessió de Catalunya ni per activa ni per passiva. És dolent per a tothom. És un plantejament ranci, ‘trabucaire’, volen separar-se per viure millor! Vivim junts des de fa segles, i el més maco és que qui més té ajuda el que menys té, aquesta és la solidaritat"
  • "Han explicat una 'milonga' i hi ha gent de bona fe que els han convençut, els han dit que Espanya és una madrastra, que Espanya els roba, quan en realitat, si s’hi fixessin una mica, veurien que qui els ha robat és una família [els Pujol]".

Mira el vídeo d'aquestes frases aquí

  • "Jo vaig donar suport a Pedro Sánchez amb molta força. Però quan va perdre al desembre, primer va dir que volia fer un govern d'esquerres i després va pactar amb Ciutadans. Després es va reunir amb els separatistes i va dir allò de 'parlant la gent s'entén', i després que aniria colze a colze amb Podem. A mi tot això em va disgustar".
  • "Guanyar al PP és la nostra obligació, però odiar el PP o la dreta no pot ser".
  • "Si Susana es presenta crec que guanyarà. Seria la primera secretària general dona i és la dona socialista amb més poder institucional ara mateix. I a més governa sense el suport de Podem".

Mira el vídeo d'aquestes frases aquí

  • "Esperanza Aguirre és molt llesta, però si pot triar entre fer el bé i el mal té dubtes"

Mira el vídeo d'aquesta frase aquí

  • "El pròxim cop que el meu fill voti Ciutadans li trenco el cap".

Mira el vídeo d'aquesta frase aquí

stats