Política 08/03/2015

Alfred Bosch proclama que ERC no deixarà de ser independentista fins que Catalunya tingui un estat

L'alcaldable republicà per Barcelona urgeix a les forces sobiranistes acordar "tan aviat com sigui possible" un full de ruta per a les eleccions del 27-S

Europa Press
1 min
Alfred Bosch, amb la secretària nacional de les dones d'ERC, Rosa Amorós / ACN

BarcelonaL'alcaldable d'ERC per Barcelona i portaveu dels republicans al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch, ha proclamat aquest diumenge que el seu partit no deixarà de ser independentista fins que Catalunya disposi d'un estat propi: "Fins a aquell moment, ho serem". Ho ha dit després que el coordinador general de CDC, Josep Rull, hagi defensat que el seu partit es defineix com a "nacionalista" tot i que no els "molesta" que els titllin també d'independentistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bosch, que ha acudit a la manifestació amb motiu del Dia Internacional de la Dona, al centre de Barcelona, s'ha referit també al full de ruta que les forces sobiranistes miren de pactar de cara a les eleccions del 27 de setembre. "La gent ha de saber què està votant", ha remarcat. Per això, segons Bosch, cal que els partits favorables a la independència incloguin en els seus programes objectius compartits i que l'acord sobre el full de ruta arribi "tan aviat com sigui possible". D'altra banda, s'ha compromès a impulsar plans municipals per fomentar la plena igualtat entre homes i dones.

stats