Política 24/02/2015

C's assegura que Pujol Ferrusola va actuar amb "prepotència" i "supèrbia" al Parlament

La portaveu parlamentària de C's, Carina Mejías, assegura que el format de la comissió va "afavorir" la construcció d'una "mentida" per part del fill de l'expresident

Núria Orriols
1 min

BarcelonaLa portaveu de C’s al Parlament, Carina Mejías, ha assegurat aquest dimarts que Jordi Pujol Ferrusola va actuar ahir amb “prepotència” i “supèrbia” en la seva compareixença al Parlament. A més, ha asseverat que les preguntes dels diputats no es basaven en el “diuen, diuen, diuen”, sinó que hi ha acusacions basades en informes de la Policia, d’Hisenda i imputacions judicials.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mejías ha recordat que va ser el mateix expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, qui va confessar el 25 de juliol “ser un delinqüent”, en referència al seu comunicat en què explicava que havia tingut diners a l’estranger.

D’altra banda, Carina Mejías ha criticat David Fernàndez, ja que assegura que el format de la compareixença de Jordi Pujol Ferrusola va afavorir el fill de l’expresident i va permetre-li “construir una mentida” i mantenir una “posició de força” respecte als diputats de la comissió. Sobre el nivell de preparació dels diputats en les seves preguntes, Mejías ha dit que els diputats “sempre han d’anar ben preparats” a les comissions, ja que és “important per donar nivell a la institució”. Ara bé, ha remarcat que els diputats “no tenen les eines” de fiscal o policia per fer les seves tasques d’investigació.

La de C’s també ha dit que demanarien “més explicacions” a Artur Mas i a Felip Puig, actual conseller d’Empresa i Ocupació, per les relacions que Pujol Ferrusola va exhibir amb els càrrecs governamentals.

stats