Política 10/02/2015

C's demanarà la dimissió de Mas si es demostra que va mentir a la comissió d'investigació sobre el frau fiscal

La portaveu de C's al Parlament, Carina Mejías, assegura que el relat del president de la Generalitat "no és creïble"

Núria Orriols
1 min
Carina Mejías, diputada de Ciutadans, aquest dimarts /

BarcelonaLa portaveu de C’s, Carina Mejías, ha assegurat aquest dimarts al Parlament que demanaran les "més altes responsabilitats polítiques" al president de la Generalitat, Artur Mas, si es demostra que ahir el cap de l'executiu va "mentir" en la seva compareixença a la comissió d'investigació sobre el frau fiscal. Així, Mejías ha asseverat que demanaran fins i tot la dimissió si hi ha proves que la seva intervenció no va ser verídica, ja sigui a través de les conclusions de la comissió o de la justícia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mejías ha dit que el relat d’Artur Mas “no és creïble” i que la seva intervenció d’ahir va ser una “mentida construïda”. “No ens creiem que no sabia res del que feia el seu entorn més immediat”, ha asseverat Mejías, i si això és cert, ha afegit, també hauria d'assumir la part que li pertoca per "negligència".

La portaveu de C’s també ha afegit que tenen la “sensació” que Mas no va respondre a les preguntes, i ha recriminat que el format escollit per a la compareixença del president afavoria el seu relat. “Va embolicar la situació”, ha afirmat.

stats