Política 04/04/2015

Camacho defineix Ciutadans com un "partit d'esquerres" amb principis "mutables"

La presidenta del PP a Catalunya constata la "por" dels socialistes a veure com la formació d'Albert Rivera els esgarrapa vots

Efe
1 min
Sánchez-Camacho, durant la compareixença d'aquest dijous / ARA

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, subratlla que Ciutadans es va presentar als seus inicis a Catalunya com un partit d'"esquerres" i, de fet, es caracteritza per tenir uns principis "canviants i mutables" en funció del territori al qual dirigeix el discurs. Camacho ha rebatut així les afirmacions del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, que va definir la formació d'Albert Rivera com a "dreta civilitzada", etiqueta que posa en evidència la "por" dels socialistes a perdre vots cap a Ciutadans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hem conegut Ciutadans quan defensaven que eren un partit d'esquerres, a favor de l'avortament, del matrimoni homosexual, en contra de l'educació concertada…", rememora Camacho. I sentencia: "Jo no els he conegut amb un programa de centre, els he conegut amb un programa d'esquerres". "El que deien fa uns anys no és el que diuen ara. Ja veurem amb quin programa es presenten a les eleccions", ha reblat.

Davant aquests principis i valors "canviables i mutables" de Ciutadans, Sánchez-Camacho ha contraposat la "serietat i solidesa" de la seva formació, encara que ha reconegut el "desgast" que estan tenint els populars com a partit de govern. Per això, ha assenyalat que en campanya defensaran la "gestió" d'un partit "seriós" com el PP, davant les "imatges, el caure simpàtic o el voluntarisme" de Rivera.

A parer seu, tant Ciutadans com Podem són partits "frontissa" que recullen vots "de càstig" del PP i del PSOE, encara que valora com a "positiu" que emergeixin partits que no són nacionalistes i facin front a l'"independentisme radical".

stats