NOU FINANÇAMENT
Política 04/05/2012

Els assessors econòmics del Govern defensen el concert

El Consell Assessor que presideix Salvador Alemany lliura aquest divendres al president de la Generalitat la seva proposta de pacte fiscal, que es basa en el model foral d'Euskadi i Navarra

O.march / à.font / M.colomer
1 min
Artur Mas va participar ahir en una conferència col·loqui amb empresaris catalans.

BarcelonaEl Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (Carec) defensa un sistema de finançament basat en el model basc i navarrès de concert econòmic. Així ho explicitaran aquest divendres en el document que han el·laborat a petició del Govern d'Artur Mas sobre el pacte fiscal. Així, el model dels assessors econòmics del Govern proposa que la Generalitat tingui la caixa i la clau: Recaptació, gestió, inspecció i liquidació de tots els impostos i capacitat normativa sobre tots ells. A més, la proposta del Carec també advoca perquè Catalunya surti del règim comú de finançament i quedi al marge de la Lofca.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els assessors econòmics del Govern, encapçalats pel seu president, Salvador Alemany, lliuraran aquest divendres al migdia al president Mas la seva proposta de nou finançament per a Catalunya, en un acte al Palau de la Generalitat en què, a més de Mas, hi participaran la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, entre altres consellers.

Podeu llegir la informació sencera a l'Ara Premium.

stats