POLÍTICA
Política 22/03/2013

Carlos Fabra, a judici per suborn, tràfic d'influències i delicte fiscal

El jutjat de Nules ha obert judici oral contra l'expresident de la Diputació de Castelló. No ha fet cas de l'Audiència de Castelló, que ha intentat excloure del cas Fabra el delicte de suborn

Ara / Efe
1 min

CastellóJutjat d'Instrucció número 1 de Nules ha decretat l'obertura de judici oral contra l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra, acusat de dos delictes continuats de tràfic d'influències i suborn, i altres quatre contra la Hisenda Pública.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La interlocutòria, feta pública aquest divendres, arriba un mes després que el Tribunal Suprem donés via al Jutjat per decretar l'obertura de judici "amb absoluta llibertat de criteri", després que l'Audiència de Castelló intentés excloure el delicte de suborn del cas.

El Jutjat, que ha tingut nou titulars en els últims vuit anys, va donar per conclosa a principis de 2012 la instrucció d'aquesta investigació, oberta el desembre de 2003 després de dues querelles presentades contra el també expresident provincial del PP de Castelló per l'empresari Vicente Vilar, titular de Naranjax, una mercantil de productes fitosanitaris.

stats