DISCURS DEL REI
Política 25/12/2013

El PP insisteix que se sortirà "d'aquesta situació difícil també tots junts"

Carlos Floriano defensa que el rei va representar els valors de la transició, que han de seguir sent la "guia" de l'acció política

Efe
1 min
Sánchez-Camacho i Carlos Floriano, en la reunió del PP a Barcelona, aquest dimecres / ACN

MadridEl vicesecretari d'organització del PP, Carlos Floriano, ha assegurat aquest dimecres que l'esperit de la Transició per fer d'Espanya un estat més just, més lliure i més unit, com destaca que va assenyalar el rei en el seu discurs, ha de seguir sent la "guia" de l'acció política.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Floriano ha fet aquestes manifestacions en valorar el missatge del rei Joan Carles, i ha dit que l'esperit que va moure la societat espanyola en la Transició democràtica es va veure reflectit en el discurs del rei. "Però lluny de ser només una mirada al passat –ha afegit Floriano–, li va donar vigència per resoldre els nostres problemes d'avui".

I intentar fer d'Espanya un estat més just significa, segons el dirigent del PP, emprendre les reformes "tenint presents sempre aquells que pitjor ho passen".

Fer d'Espanya un estat més lliure, ha subratllat Floriano, és entendre que cal millorar la qualitat democràtica "sempre i en tots els ordres".

Mentrestant, fer d'Espanya un estat més unit, ha conclòs, ha de ser una "aspiració contínua" per, respectant la diversitat, saber que sempre s'ha sortit de les situacions difícils tots junts i que es tornarà a "sortir d'aquesta situació difícil també tots junts".

stats