EL CONGRÉS DELS SOCIALISTES
Política 28/01/2012

Chacón: “Sento que he passat l'eliminatòria i que estic a prop de la copa”

La candidata a liderar el PSOE assegura, abans de reunir-se amb els delegats del PSC, que se sent amb força per "aixecar ja el partit. L'exministra i Rubalcaba no s'han creuat a la seu de Nicaragua

Sara González
1 min

BarcelonaL'exministra de Defensa Carme Chacón ha assegurat, just abans de reunir-se amb els delegats del PSC que participaran en l'elecció del nou líder del PSOE el proper cap de setmana a Sevilla, que sent que ha “passat l'eliminatòria i que està a prop de la Copa”. Així s'ha manifestat sense deixar el símil futbolístic que ha iniciat el seu rival a la secretaria general del partit, Alfredo Pérez Rubalcaba, que ha assegurat sentir-se “com el Reial Madrid quan va venir a jugar contra el Barça al Camp Nou a la Copa del Rei”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de rebre el suport de varis col·lectius de dones en un acte a Madrid, Chacón ha entrat al seu del PSC minuts després que marxés Rubalcaba amb un gran somriure i ha assegurat que se sent amb força “per aixecar ja” el partit. L'exministra de Defensa ha subratllat que “hi ha una societat diferent que espera respostes diferents”, uns canvis que considera que ella pot aportar com a secretària general del PSOE.

Chacón ha explicat que treballa des de fa temps “amb lleialtat” amb el primer secretari del PSC, Pere Navarro, per fer un socialisme “fort, capaç i actiu en la cerca de noves solucions”.

stats