Política 17/06/2019

Carmena abandona el càrrec de regidora: "Jo ja no soc ningú"

L’exalcaldessa de Madrid ja havia anunciat que no es quedaria a l’Ajuntament si no mantenia la vara

Ara
2 min
El nou alcalde, Martínez-Almeida, pren el relleu de Manuela Carmena.

MadridL’exalcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha arribat caminant a les 9 del matí al registre de la plaça de la Villa per renunciar a l'acta de regidora a l'ajuntament de la capital. Ho ha fet acompanyada de la seva escorta i sense voler fer grans declaracions als mitjans. "Jo ja no soc ningú", ha dit amb un somriure als periodistes, segons informa Europa Press.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la plaça ha sigut rebuda pel secretari del ple, Federico López de la Riva, davant del qual ha lliurat l'acta. Fidel al costum de matinar, Carmena ha arribat a primera hora del matí per presentar formalment la renúncia.

Pretenia que fos un acte discret, com explicava dies enrere el seu personal de confiança, però des de les 8, quan s'obria el registre, ja hi havia premsa esperant-la.

"No faré declaracions, benvolguts amics, jo aquí ja no soc ningú. Avui renuncio a l'acta", ha declarat als mitjans. Carmena ha afirmat sentir-se "molt bé". Preguntada sobre què faria a partir d'ara, ha contestat: "Ja ho veurem".

Carmena ha estat a les dependències del registre 30 minuts. Després ha sortit del número 4 de la plaça de la Villa i s'ha aturat uns minuts a parlar amb la premsa. "No és un comiat, comiat. Ens continuarem trobant en moltes ocasions a la vida".

L'exalcaldessa ha agraït la feina dels mitjans de comunicació perquè amb ella han sigut "molt bons i sempre afectuosos, i sempre treballant molt i esperant". "Gràcies a tots".

Fidel al seu estil, Manuela Carmena s'ha aturat entre el núvol de periodistes, càmeres i fotògrafs per veure les flors dels balcons de l'antiga Casa Consistorial. "Vaig a veure com estan les flors", ha explicat, i tot seguit ha demanat als informadors que la deixessin continuar la "passejada" tranquil·la.

stats