Política 03/06/2013

CDC accelera el nou codi ètic del partit i l'aprovarà al consell nacional del mes de juny

Els quadres del partit podran fer esmenes al text, que també serà extensiu als càrrecs designats pel partit encara que no siguin militants nacionalistes

Oriol March
1 min

BarcelonaLa direcció de CDC ha aprovat aquest matí tres documents que formen part de l'actualització del codi ètic del partit i que s'aprovaran al consell nacional que celebrarà el partit el mes de juny. Així ho ha explicat el vicesecretari de coordinació institucional de CDC, Lluís Corominas, que no ha volgut concretar les mesures incloses al codi de compliment, que ara passa a mans dels quadres del partit per tal que hi facin esmenes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Per respecte al dia que s'ha d'aprovar el text, no podem dir res més", s'ha justificat Corominas. Els tres documents que aquest dilluns arribaran a mans dels consellers nacionals del partit inclouen un "codi de compliment ètic i normatiu", un "compromís normatiu intern" i un recull de les activitats legislatives al Congrés dels Diputats i al Parlament pel que fa a la llei de transparència i a la llei electoral.

Corominas ha anunciat la voluntat de fer arribar els documents a Unió i ha avançat que estaran sotmesos a les normes tant els càrrecs electes de CDC com les persones designades pel partit per ocupar algun lloc de responsabilitat a l'administració.

stats