Política 23/12/2012

SI celebrarà Congrés Nacional el 26 de gener per culminar el procés de reflexió després del 25-N

El partit, que va quedar-se sense representació al Parlament, preveu escollir una nova executiva nacional mitjançant el sistema de llistes obertes

Ara
1 min
Els diputats de SI, Toni Strubell i Alfons López Tena, en la reunió d'ahir al Parlament.

BarcelonaEl Consell Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha acordat convocar el Segon Congrés Nacional el proper 26 de gener a Vic i culminar així el procés de reflexió que va engegar el partit després que les darreres eleccions del 25-N els deixessin fora del Parlament, perdent els quatre diputats que tenia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El Congrés Nacional debatrà i aprovarà les ponències que marcaran el treball de Solidaritat en els propers temps. Roger San Millán i Núria Cadenes coordinen la redacció de les ponències organitzativa i política, respectivament, una tasca que és oberta a la participació dels consellers nacionals.

També s'escollirà una nova Executiva Nacional, mitjançant, com sempre es fa a Solidaritat, el sistema de llistes obertes.

El partit ja ha fet les darreres setmanes assemblees obertes a adherits i simpatitzants de SI que s'han anat repetint per tot el territori.

stats