ENQUESTA DEL CEO
Política 30/04/2014

El 'sí-sí' s'imposaria amb un 47% del cens, segons el CEO

La resposta a la primera pregunta, sobre si Catalunya ha de ser un estat, s'eleva fins al 57%. El no obtindria un 19,3% dels vots, segons el baròmetre del CEO

Oriol March
1 min
Flashmob per la independència a la Plaça Catalunya / EFE

BarcelonaEl sí a la segona pregunta de la consulta del 9-N, és a dir, la que fa referència explícita a la independència de Catalunya, rebria el suport d'un 47% del cens, segons ha fet públic aquest dilluns el Centre d'Estudis d'Opinió (CEO). La consulta del 9-N està estructurada en dues preguntes. La primera és "Vol que Catalunya sigui un Estat"?, i la segona és "En cas afirmatiu, vol que aquest Estat sigui independent?".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la resposta a la primera pregunta s'imposa també el sí amb un 57,6%, mentre que el no es queda en un 19,3%. En la segona pregunta, el no –és a dir, els partidaris del sí a la primera pregunta i el no a la segona– es queda en un 8,6%.

És la primera vegada que el CEO publica una enquesta sobre la consulta del 9-N, tal com es va pactar el 12 de desembre entre CiU, ERC, ICV-EUiA i CUP. Fins ara, l'entitat es pronunciava sobre el suport a la independència.

Diapo 1
Diapo 2
stats