Política
Política 22/03/2013

Chacón ataca Junqueras a Twitter per dir que "Escòcia ja ha posat data a la democràcia"

L'exministra de Defensa hi barreja el franquisme i diu que no sap què va viure la família del polític a la dictadura, però que la seva va passar "mort, guerra i presó"

Ara
1 min
Tuit de Carme Chacón contra Oriol Junqueras

BarcelonaL'exministra de Defensa espanyola Carme Chacón ha envestit aquest divendres via Twitter el president d'ERC, Oriol Junqueras, dient que desconeix "què va viure la família de Junqueras durant la dictadura" i que la seva havia passat "mort, guerra i presó". "Diu que Escòcia té per fi data per a la llibertat i ofèn", ha justificat en la piulada bilingüe.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La política socialista feia referència a una piulada del dia anterior en què Junqueras no parlava de llibertat però sí que deia que Escòcia havia "posat data a la democràcia" i els donava l'enhorabona. Amb tot, Chacón ha insistit parlant de "llibertat", dient que "hi ha paraules massa preuades per jugar-hi frívolament".

Junqueras ha respost al cap d'unes hores amb una piulada en què li ha dit que "el que ofèn és equiparar una dictadura amb la màxima expressió de la democràcia: fer un referèndum perquè la gent esculli" i que ha aconseguit més de mig miler de retuits. Amb tot, l'exministra li ha tornat a contestar dient que "qui equipara és qui diu q els escocessos avui no són lliures".

stats