CAS PUJOL
Política 26/09/2014

La compareixença de Pujol provoca una nova picabaralla CiU-PP al Parlament

"Fins aquí podíem arribar, home!", exclama Alícia Sánchez-Camacho després de discutir-se amb Jordi Turull

Oriol March
1 min

BarcelonaLa compareixença de Jordi Pujol al Parlament ha provocat una picabaralla entre CiU i PP. Els protagonistes han estat el president del grup parlamentari dels nacionalistes, Jordi Turull, i la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que han discutit acaloradament pels casos de corrupció que afecten els populars i pel fet que Sánchez-Camacho encara no hagi comparegut pel cas Método 3, que està relacionat amb la investigació sobre la fortuna oculta de Pujol a l'estranger.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Fins aquí podíem arribar!", s'ha exclamat la presidenta del PP a Catalunya després de discutir-se amb Turull. "Deixi de fer de portaveu de les clavegueres de l'Estat", ha indica el president del grup parlamentari de CiU, que ha acusat el PP de ser "marxista" en el sentit de Groucho Marx, que sostenia que "si no li agraden aquests principis, en tinc d'altres".

Sánchez-Camacho ha acusat CiU d'embolicar-se amb l'estelada per tapar els presumptes casos de corrupció, i ha apuntat que hi ha càrrecs de CDC que espiaven membres d'Unió.

stats