Política 22/02/2016

Ciutadans demana una reunió amb Romeva per conèixer la seva agenda

Argumenta que com a responsable també de Transparència el conseller hauria de fer públics els seus objectius

Gerard Pruna
1 min
El secretari de Comunicació de Ciutadans, Fernando de Páramo

BarcelonaCiutadans ha demanat aquest dilluns reunir-se amb el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, per saber quina és la seva agenda en "acció" exterior. El portaveu adjunt del partit al Parlament, Fernando de Páramo, ha argumentat que com a responsable també de Transparència, Romeva no hauria de tenir problemes a veure's amb ells i mostrar la seva agenda i les seves prioritats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa, ha defensat que l'acció exterior és molt important i està avalada per l'Estatut, i que el conseller s'ha de centrar en aquest aspecte i no dedicar-se a "anar pel món explicant l'independentisme". "Volem saber com ho farà per ajudar les empreses catalanes a la resta del món, atreure inversió a Catalunya i promoure la cultura catalana", ha afegit De Páramo.

Ciutadans entén que la suspensió del Tribunal Constitucional afecta el nom de la conselleria i el fet que es vulgui utilitzar per internacionalitzar el procés, però defensa la importància que des de la Generalitat se segueixi treballant per la promoció econòmica a l'exterior.

Per això, ja han demanat una reunió amb Romeva per saber "si col·laborarà amb l'Estat" per fer acció exterior i si aprofitarà les infraestructures que té al seu abast.

stats