Política 26/01/2019

Ciutadans denuncia l'agressió a un regidor en una visita a Torroella

Un grup d'independentistes han protestat contra un acte del partit taronja al municipi gironí

Efe
1 min
Ciutadans denuncia l'agressió a un regidor en una visita a Torroella

GironaCiutadans ha denunciat aquest dissabte que independentistes que protestaven contra la presència de membres del partit a Torroella de Montgrí (Baix Empordà) han agredit el seu portaveu a l'Ajuntament de Blanes, Sergio Atalaya, que ha quedat ferit a la cara.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El regidor ha patit l'impacte d'un objecte, segons sembla una llauna de cervesa, a la cara, cosa que li ha provocat que li sagnés el nas, com es veu en un vídeo que ha difós a través de Twitter el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa.

Carrizosa ha denunciat que el regidor a Blanes (Selva) ha rebut tres cops al cap i el llançament de la llauna, una agressió que l'ha deixat "atordit" i que li ha causat una aparatosa ferida a la cara.

Després d'aquest incident a Torroella, el poble natal de l'exconsellera presa Dolors Bassa, el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha declarat que l'"odi separatista" ha tornat a "actuar a Catalunya".

"Aquesta vegada els totalitaris li han partit la cara al nostre company Sergio Atalaya i han assetjat als que defensaven la llibertat a Torroella de Montgrí. Tot el meu suport, companys, els nacionalistes #NoNosCallarán", ha escrit Rivera al seu compte de Twitter.

L'agressió ha tingut lloc durant una manifestació convocada per la Forja, entitat de l'esquerra independentista, per la presència de dirigents de Ciutadans, entre ells el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, a la localitat de Torroella de Montgrí.

Desenes de manifestants han escridassat la delegació de Ciutadans, a la qual han anomenat "feixistes", i han cantat l'himne de Catalunya.

stats