Política 22/05/2013

Ciutadans es nega a designar un membre pel consell assessor del Memorial Democràtic

Albert Rivera considera que es tracta d'un organisme que hauria de ser suprimit. En canvi, sí ha proposat un membre pel consell assessor de RTVE, un càrrec en el qual es cobren dietes

Ara
1 min

BarcelonaCiutadans s'ha negat aquest dimecres a designar un membre pel consell assessor del Memorial Democràtic però sí ha nomenat un representant al consell assessor de RTVE. Hi ha una diferència substancial entre aquests dos consells, més enllà de les diferents matèries al qual estan vinculats: al del Memorial Democràtic no es cobra i al de RTVE sí. Tot i això, Ciutadans puntualitza que al consell assessor de RTVE es cobra en concepte de dietes en concepte de reunions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Nosaltres no hem designat en aquest cas perquè nosaltres som coherents i pensem que aquest organisme, com molts altres que hem defensat, en un moment de retallades com el que estem haurien de ser com a mínim suprimits", ha argumentat el líder de Ciutadans, Albert Rivera, en ser interrogat per la CUP. El diputat Quim Arrufat ha demanat públicament a Ciutadans que argumentés per què havia decidit no designar ningú. El grup capitanejat per Rivera sí ha proposat el periodista i excap de premsa del partit Daniel Tercero com a membre del consell assessor de RTVE.

P { margin-bottom: 0.21cm; }

stats