Política 23/02/2015

"Si no en tenim ni cinc!": la compareixença de Marta Ferrusola al Parlament, en 10 frases

La dona de Jordi Pujol s'ha negat a comparèixer però ha acabat responent als diputats. Ha explicat que els seus fills van "amb una mà al davant i una altra al darrere" i ha dit que el seu fill gran va comprar un Ferrari "desballestat i el va arreglar després"

Ara
1 min
Marta Ferrusola, amb David Fernàndez, president de la comissió d'investigació, en arribar al Parlament / FRANCESC MELCION

Barcelona1. "Amb tot el respecte vers el Parlament i el que representa, jo prefereixo acollir-me a la possibilitat de no declarar. Per tant, no declararé res".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

2. "Jo li vaig fer un regal al meu marit, que va ser posar-li plantes al despatx. Suposo que això podia fer-ho, no?".

3. "Un ritme elevat de vida? Vostè no sap el que passa a casa. La cosa és molt plana. [Sobre el Ferrari del seu fill gran, Jordi] El va comprar desballestat i el va arreglar després".

4. "N'hi ha molta, de gent, a Catalunya, però en conjunt veig més gent que ens estima que no pas que ens rebutja".

5. "Sobre comptes a Andorra: “Si no en tenim ni cinc!".

6. "Estic molt orgullosa dels meus fills. Van amb una mà al davant i una altra al darrere".

7. "El meu marit no ha dit mai que fos una herència. Era una deixa, que és molt diferent. Vostè és molt jove, no sap com anaven aquestes coses. Es deixava un paper en una calaixera: tinc tants diners en aquest lloc, i era diner en negre. Això és així i ja està".

8. "Sobre si anava a Andorra amb escortes, tal com va explicar l'excoronel Matas Zapata: “Sí, fins aquí dalt, amb quatre fusells, sis escopetes i un tanc. Si no he anat ni deu vegades a Andorra! Alguna vegada a esquiar i tres vegades amb la Fundació Enriqueta Villavecchia, amb nanos amb càncer. Res més. Mai".

9. "Deixem-ho córrer. A mi em fa pena aquest diàleg. Catalunya no es mereix això".

10. "Jo li tenia confiança, i ell [Jordi Pujol Ferrusola] anava fent. Era el meu marit qui parlava amb ell [sobre què feia el primogènit]".

stats