CONSELL EXECUTIU
Política 05/07/2011

El Govern enceta la tramitació de la llei òmnibus en 3 parts i espera aprovar-la abans que acabi l'any

La norma passarà a anomenar-se "lleis de reactivació i modernització de l'economia catalana i de l'administració de Catalunya"

R. Tugas / O. March
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha confirmat aquest migdia el trossejament de la llei òmnibus en tres apartats: simplificació i millora de regulació; agilitat i reestructuració administrativa, i promoció de l’activitat econòmica. "Són tres aspectes que ja s'endevinaven al discurs d'investidura del president Artur Mas", ha explicat Homs en la roda de premsa posterior a la reunió del consell executiu. Urbanisme i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, tal com explica l'ARA avui, queden fora de la llei òmnibus i es tramitaran a part.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les al·legacions al text han sigut, en total, prop de 3.000. Homs ha explicat que el trossejament en tres parts obeeix a un "canvi de formes" i a la voluntat d'escoltar l'oposició, especialment el PSC, el PP i ERC, amb qui el Govern ha mantingut converses en les darreres setmanes per negociar la nova norma, que passarà a portar el nom de "llei de reactivació i modernització de l'economia catalana i de l'administració de Catalunya". Els continguts del text es tramitaran en seu parlamentària.

stats