Política 28/04/2015

La plataforma inspirada per Duran posa el dit a l'ull a Mas pel seu viatge als Estats Units

Construïm assegura a Twitter que l'actual president de la Generalitat és l'"únic" que no ha aconseguit una foto amb algun càrrec institucional important nord-americà en la seva visita oficial

Ara
1 min

Barcelona"L'últim viatge de Mas als Estats Units és la primera vegada que un president de la Generalitat no aconsegueix una foto amb cap càrrec important". D'aquesta manera, Construïm, la plataforma inspirada per Josep Antoni Duran i Lleida, ha posat el dit a l'ull a Artur Mas pel seu recent viatge a la primera potència internacional. A través del seu compte de Twitter Construïm ha volgut deixar entreveure que la visita oficial de Mas als EUA va tenir escassa consideració institucional per part de les autoritats nord-americanes.

Alhora, la plataforma ha volgut contradir les veus sobiranistes que donen per fet l'aval internacional a una declaració d'independència de Catalunya. "Si algú es pensa que els EUA o la Unió Europea forçaran a Espanya a negociar la Declaració Unilateral d'Independència, que viatgi una mica i s'assabenti del pa que es dóna", ha assenyalat la plataforma en una altra piulada.

Les declaracions de Construïm no s'han quedat sense resposta. El cap de comunicació d'Afers Exteriors de la Generalitat, Jaume Clotet, ha retret a la plataforma, a través de Twitter, el "pèssim" comentari, ja que la trobada amb el governador de Califòrnia "es va suspendre per la mort de sa germana".

stats