Política 16/10/2014

Un article del suplement catòlic de l''ABC' titlla els "separatistes" de "pagerols"

El número especial dedicat al cardenal Rouco Varela diu que la corrupció, l'avortament i "la provocació del nacionalisme separatista" tenen una "carga viral molt més letal" que l'Ebola

Ara
1 min

Barcelona'Alfa y Omega', el setmanari catòlic d'informació que complementa el diari 'ABC', ha publicat avui dijous un article d'opinió al número especial dedicat al cardenal Rouco Varela en què es titllen els "separatistes" de "pagerols". A més, s'hi afirma que la corrupció, l'avortament i "la provocació del nacionalisme separatista" tenen una "càrrega viral molt més letal per a una societat veritablement civilitzada" que no l'Ebola.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El text, de Diego de Torres Villarroel, carrega contra el president del govern espanyol per l'article amb motiu del llançament de l'edició en català del diari 'El País' que es va publicar el 12 d'octubre. Mariano Rajoy hi parlava dels ciutadans llatinoamericans que viuen a Espanya just el Dia de la Hispanitat, tal com s'encarrega de recordar Villarroel. L'autor també critica Rajoy per "finançar Catalunya amb més de quaranta mil milions d'euros només en aquesta legislatura", i afegeix que "no hi ha privilegis que valguin, s'han d'eliminar els que queden. Com més aviat millor. Ja. Tots".

Villarroel també diu que els "separatistes" han de ser "pagerols per fer torns, com van fer els consellers de Mas, per fotografiar amb el mòbil el decret de convocatòria de la sempre il·legal consulta del pròxim 9 de novembre". L'articulista acaba l'article citant les declaracions a l''ABC' d'un exmembre de l'IRA –un "penedit"– que afirma que el nacionalisme català "pot acabar amb bombes".

stats